Download onze app

Over ons 2001-2023

23 december 2000 ging de kachel aan, een eerste feestje en afhaal voor de feestdagen, op 5 januari 2001 ging officieel het restaurant open...

20 jaar later in volle Corona waren we verplicht gesloten, het was een lange eenzame periode waarbij we het contact met de gasten misten. Het belangrijkste, we zijn er door en we genieten terug ten volle van de aanwezigheid van en samen met onze gasten!!!

Een bezoek aan ons restaurant is niet zomaar een avondje uit!  De naam "Peper en Zout - Dirk Appeltans" is niet toevallig gekozen.

We koken hier nog steeds ongecompliceerd en heel puur. 
De Vlaamse identiteit van de menukaart staat nog steeds op de eerste plaats voor kwaliteit. 
Elk bord dat uit de keuken komt wordt door Dirk persoonlijk "getekend", een 'schilderij op bord gecreëerd'...

De menukaart verandert mee met de seizoenen en de getijden. De stijl van de gerechten kan het best omschreven worden als tegelijkertijd klassiek en vernieuwend. Soms met een nostalgische toets naar vergeten, of is het herontdekte, ingrediënten.


We blikken nu, zomer 2023, terug op turbulente tijden, maar zijn ook dankbaar voor wat volgde op de talrijke afhaalmomenten tijdens Corona. Er zijn de leuke gasten, de aangename contacten, de gezellige avonden in het restaurant, de talloze leuke hartverwarmende recensies nadien waarvoor dank ... eens te meer blijft ons doel: onze gasten een fijne avond bieden waar onthaasten, ontspannen en vooral genieten van het moment centraal staat!

culinaire groetjes

 

wettelijke vermelding bedrijfsgegevens:

BV Elix, Europalaan 81, 3600 Genk

BTWnr. BE0427.083.377