Download onze app

Afhaal

 AFHAALMENU

  • Bonbon van Schotse zalm en wilde oesters, ragfijne ijsbergsla, haringkaviaar, nuance van bieslook en krokante schorseneer
  • Kreeftenroomsoep met hoorn des overvloed, kreeft, Armagnac en geroosterde amandelen
  • Hertenkalf, knolselderpuree, spruiten, Brabants lof, gele kriel, veenbessen, dragonkerrie
  • Trio van bittere chocolade, vanillepudding, macrons en crème anglaise

prijs van het menu per persoon:   4-gangen    52,00 €   

AFHAALGERECHTEN 

VOORGERECHTEN

  • Wilde Zeeuwse creuses N2           (per stuk)2,30 €
  • Wilde Zeeuwse creuses met champagne gegratineerd (per stuk)3,20 €
  • Huisbereide garnaalkroketten17,00 €
  • Bonbon van Schotse zalm en wilde oesters, ragfijne ijsbergsla, haringkaviaar, nuance van bieslook en krokante schorseneer        24,00 €
  • Terrine van ganzenlever, chutney van witloof, appel en veenbessen    28,00 €
  • Kreeftenroomsoep met Armagnac geflambeerd (per liter)    19,00 €

KREEFTENBEREIDINGEN 

  • 1/1 Kreeft ( 500 à 600 g) bereidingen  ’Belle-vue’of  ‘ à la nage’ of   ‘Amoricain’      54,00 €

HOOFDGERECHTEN

  • Parelhoenfilet op Brabantse wijze 28,00 €
  • Hertenkalf, knolselderpuree,  spruiten, Brabants lof, gele kriel, veenbessen, dragonkerrie  32,00 €

NAGERECHTEN

  • Moelleux van bittere chocolade9,00 €
  • Trio van bittere chocolade, vanillepudding, macrons en crème anglaise9,00 €
  • Ijskoffie ‘fine champagne’ (min. 2p)  14,00 €

 

BESTELLEN:

Voor kerstavond, kerstdag EN voor oudejaarsavond:   ten laatste dinsdag 18.12.2018  (onze poelier sluit 19/12!)

AFHALEN:

  • kerstavond 24/12 (tussen 14h en 16h)
  • kerstdag 25/12 (tussen 11h30 en 12h)
  • oudejaarsavond 31/12 (tussen 14h en 16h)

Bestel via telefoon/email:

  • Tel: 089 / 35 74 67 – 0476 / 286 288 
  • info@peper-en-zout.be
  • (bestelling via email kan enkel na bevestiging onzentwege geregistreerd)